Çilekli Türk Kahvesi 100 gr.

9.00

44 adet stokta

Barkod No:

Teslimat : Aras Kargo

Kargoya Veriliş Süresi : 1-2 İş Günü

  • Orta kavrum
  • Doğal kahve ve çilek aroması
  • Enfes ve pürüzsüz köpük

Brezilya’nın taptaze kavrulan Arabica çekirdeklerinden üretilen Oze Çilekli Türk Kahvesi; kendine has kokusu, doğal çilek aroması, damakta kalıcı lezzeti ve muhteşem köpüğüyle gönlünüzü fethedecek. Geleneksel damak zevkine sadakatle bağlı olan kahve tutkunlarının vazgeçemediği kahvemizin size en özel anlarınızda eşlik etmesini ve falınızda hep güzel şeyler görmenize vesile olmasını dileriz.

Ürün detayları:
  • İçerik: 100 gr.
  • Ürün Ambalaj : Kraft Ambalaj
  • 6 – 8 g = Kahve kaşığı ile bir ölçü

Kirazı andıran kırmızı meyvesi, çok kısa bir süre açan beyaz çiçeği ve yetişmek için özel koşullar isteyen ağacı ile 10. Yüzyılda Etiyopya’da (o dönemki adıyla Habeşistan’da) keşfedilen kahve, önce Mokka ve Yemen üzerinden Arap Yarımadası’na, ardından Kanuni Sultan Süleyman döneminde Osmanlı İmparatorluğu’nun Yemen Valisi Özdemir Paşa ve maiyeti ile birlikte 1543’te İstanbul’a geldi ve kısa zamanda halka yayılarak ve Türk kültürü ile yoğurularak Türk kahvesi’ne dönüştü. Türk kahvesi, gerek metabolizmayı hızlandıran ve insanı uyandıran, gerekse diyabeti önleyen ve kanserin etkisini azaltan etkileriyle, her gün gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz, sağlık açısından faydalı bir içecektir.

Satın alınan çiğ kahve çekirdeklerinin tavalarda kavrulup, dibeklerde dövüldükten sonra cezvelerde pişirilmesiyle elde edilen Türk kahvesi, kısa zamanda itibarlı bir içecek olarak önce saray mutfağında, ardından da konaklara ve hanelere girdi ve Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Osmanlı döneminde yarattığı sosyal etkiler nedeniyle zaman zaman yasaklara konu olsa da Türk kahvesi, hiçbir zaman milletin gönlündeki tahttan inmemiş ve Türk toplumunun bir parçası olmuştur.

Cezvede Hazırlanış

İçme suyunu fincanla ölçerek cezveye koyun. Her fincan için 2 çay kaşığı (5 gr.) kahve ve arzuya göre şeker ekleyin. Kısık ateşte kahve ve şekeri karıştırın. Bir süre sonra kabaran köpüğü fincanlara dağıtın. Kalan kahveyi bir taşım daha kaynatarak fincanlara boşaltın.

  •  Müşteri odaklılık: Fiyat, kalite, lezzet, tazelik ve iletişimde müşteri memnuniyetini her zaman en önde tutmak,
  •  Profesyonellik: İşbölümü ve altyapıda profesyonel ve disiplinli bir yaklaşım benimsemek,
  •  Sürdürülebilirlik: Kalitede, tazelikte ve lezzette sürekliliği sağlayabilmek için doğru ve uygun bir “butik üretim” felsefesi benimsemek,
  • Sosyal Sorumluluk: Kahvenin tüm proseslerinde yer alan işçilerin ve çevrenin korunmasını, topluma desteklemek,
  • İnovasyon: Daha iyi bir “Oze” için sürekli yenilikçi yaklaşımla, geleceğe yönelik ar-ge çalışmaları sürdürmek.

Kahve kavurmak, yeşil kahve çekirdeklerinin ısıl işleme tabi tutulması suretiyle karakteristik özelliklerinin ortaya çıkarılmasını sağlar. Kahve kavurmak; ısısı, derecesi, süresi ve tekniği itibariyle pek çok ince detay barındıran ve yetkinlik gerektiren son derece zor bir iştir. Kahveyi yakmadan aynı tadı yakalamak gerçekten ustalık ve maharet ister. Oze’nin kahve kavurma ustaları, yıllardır hem her içtiğinizde aynı lezzeti yakalamanızı sağlayabilmek hem de yeni ve daha iyi lezzetler yaratabilmek için hiç durmadan çalışıyoruz.

En lezzetli kahve çekirdeklerini, en doğru şekilde kavurarak, en taze haliyle ve mümkün olan en uygun fiyatla hizmetinize sunmak ve bir kahve tüketicisinin ihtiyaç duyabileceği tüm diğer ürünlerin üretimine öncülük etmektir.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Çilekli Türk Kahvesi 100 gr.” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp için tıkla
WhatsApp Sipariş Tıkla
Merhaba,
Hoş geldiniz. WhatsApp üzerinden sipariş vermek ister misiniz?