fbpx

Royal Espresso Çekirdek Kahve 1000 gr.

97.20
Ücretsiz Kargo

Stokta Mevcut

Barkod No: 8681349009040

Teslimat : Aras Kargo

Kargoya Veriliş Süresi : 1-2 İş Günü

  • Yumuşak ve dengeli içim
  • Günün her saati tüketime uygun
  • Doğal narenciye notaları, dengeli asidite

Taptaze ve dolgun Arabica kahve çekirdekleri, günün her saatinde tüketebilmeniz için az miktarda üst kalite Robusta çekirdeğiyle harmanlanıp Oze’ye özgü bir yöntemle kavrularak bu enfes espresso harmanında vücut buluyor. Zengin ve kalıcı tadı sizi alıp, önce Latin Amerika’nın sarp yamaçlarına, ardından da İtalya’nın lezzet dolu kafelerine götürürken, tamamen doğal narenciye notaları ile bezenmiş dengeli asiditesi damağınızda vazgeçemeyeceğiniz bir tat bırakacak.

Ürün detayları:
  • İçerik: 1000 gr.
  • Ürün Ambalaj : Valfli Ambalaj

Espresso, İtalyanca kökenli bir kelime olup anlamı “basınçla yapılan” demektir. Bizim bildiğimiz Espresso içeceğinin İtalyanca’daki tam karşılığı ise “caffè espresso” yani “basınçla yapılan kahve” şeklindedir. Espresso kahvesinin, doğduğu yer olan İtalya’da çok hızlı bir şekilde sunulup tüketilmesinden dolayı İtalyanca’da “acil, hızlı” anlamına gelen “espress” kelimesinden geldiğini savunanlar da vardır. Etimolojik öyküsü böyle olmakla birlikte, Espresso’nun kahve kültürünün en büyük alt kümesini oluşturduğu, yabancı isimle bilinen “Americano, capuccino, latte, mocha, machiato” gibi pek çok kahvenin espresso bazlı ve onun türevi olan kahvelerden ibaret olduğu, üretilmesinden içimine her şeyiyle özgün ve detaylı bir kültüre dayandığı bilinen bir gerçektir.

Bu yoğun mu yoğun, sert mi sert kahve, incecik öğütülen kahve taneciklerinin “porta filtre” adı verilen bir kaba sıkıştırılmak suretiyle yerleştirilerek 8 ila 10 bar basınç düzeyindeki suyun bu kaptan geçirilmesi ile elde edilen, keskin aromalı, yoğun kremalı bir kahve türüdür. Espresso’ya su, süt, süt köpüğü veya çikolata ilave edilerek pek çok çeşit kahve türetilmiş olup günümüzde bu kahve türleri de son derece yaygın hale gelmiştir. Espresso’nun kremasının doğru şekilde açığa çıkmasında; kahvenin tazeliği, formülü, sıkıştırma ve basınç düzeyi, suyun berraklığı gibi pek çok detay bulunmakla birlikte bunların en önemlisi kahvenin tazeliği ve lezzetidir.

Filtre Kahve Makinesinde Hazırlanışı

1 fincan için 1 yemek kaşığı (7 gr.) öğütülmüş filtre kahveyi makinedeki kahve haznesine koyup sıcak su ekleyin. Filtre kâğıdından tamamen süzüldükten sonra servis yapın.

French Press’te Hazırlanışı

1 fincan için 1 yemek kaşığı (7 gr.) öğütülmüş filtre kahveyi makinedeki kahve haznesine koyup sıcak su ekleyin. Filtre kâğıdından tamamen süzüldükten sonra servis yapın.

  •  Müşteri odaklılık: Fiyat, kalite, lezzet, tazelik ve iletişimde müşteri memnuniyetini her zaman en önde tutmak,
  •  Profesyonellik: İşbölümü ve altyapıda profesyonel ve disiplinli bir yaklaşım benimsemek,
  •  Sürdürülebilirlik: Kalitede, tazelikte ve lezzette sürekliliği sağlayabilmek için doğru ve uygun bir “butik üretim” felsefesi benimsemek,

  • Sosyal Sorumluluk: Kahvenin tüm proseslerinde yer alan işçilerin ve çevrenin korunmasını, topluma desteklemek,
  • İnovasyon: Daha iyi bir “Oze” için sürekli yenilikçi yaklaşımla, geleceğe yönelik ar-ge çalışmaları sürdürmek.

Kahve kavurmak, yeşil kahve çekirdeklerinin ısıl işleme tabi tutulması suretiyle karakteristik özelliklerinin ortaya çıkarılmasını sağlar. Kahve kavurmak; ısısı, derecesi, süresi ve tekniği itibariyle pek çok ince detay barındıran ve yetkinlik gerektiren son derece zor bir iştir. Kahveyi yakmadan aynı tadı yakalamak gerçekten ustalık ve maharet ister. Oze’nin kahve kavurma ustaları, yıllardır hem her içtiğinizde aynı lezzeti yakalamanızı sağlayabilmek hem de yeni ve daha iyi lezzetler yaratabilmek için hiç durmadan çalışıyoruz.

En lezzetli kahve çekirdeklerini, en doğru şekilde kavurarak, en taze haliyle ve mümkün olan en uygun fiyatla hizmetinize sunmak ve bir kahve tüketicisinin ihtiyaç duyabileceği tüm diğer ürünlerin üretimine öncülük etmektir.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Royal Espresso Çekirdek Kahve 1000 gr.” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir